NATUURGENEESKUNDE KENSHO
Praktijk voor lichaamstherapie

Impressum

NATURHEILPRAXIS KENSHO
Michael Relou
Josefstrasse 21
D-47574 Goch-Kessel

Telefoon: 02827 / 9245885

E-mail: info(at)naturheilpraxis-kensho.de

Verantwoordelijke voor deze internetsite: Michael Relou

Wettelijke beroepsaanduiding: Heilpraktiker (verleend door de Bundesrepublik Deutschland)

Toezichtsorgaan: Gesundheitsamt Kleve, Nassauer Allee 15-23, Tel. 02821/850

Dag van het examen bij het Gesundheitsamt: 25.04.2013
Bevoegdheid verleend door het Gesundheitsamt in: Krefeld

Lid van de volgende beroepsverenigingen: Bund Deutscher Heilpraktiker (BDH) e.V., Mitgliedsnummer 106 525; Freie Heilpraktiker (FH) e.V., Mitgliedsnummer 10716; Bundesverband Osteopathie e.V., Mitgliedsnummer 15229

Beroepsverordening: na te lezen op Berufsordnung fŁr Heilpraktiker (BDH online)

Rechtelijke grondlagen van de Heilpraktiker-beroepsuitoefning, het Heilpraktikergesetz en haar DurchfŁhrungsverordnung: na te lezen op http://www.gesetze-im-internet.de/heilprg/index.html en http://www.gesetze-im-internet.de/heilprgdv_1/index.html

Foto's: Copyright Jimmy Israel (Schiet7Kleuren) en Michael Relou.


Internet Disclaimer

We heten iedere geïnteresseerde welkom op deze homepage.

We willen erop wijzen, dat deze internetsite en de inhoud ervan zich naar Duits recht richt. Elke gebruiker, die deze disclaimer overslaat en subpagina's van deze site bekijkt, erkent dat de wisselwerking tussen hem/haar en ons op basis van Duits recht zal zijn.

Uit voorzorg wijzen wij erop, dat de informatie op deze site niet bedoeld is om eigendiagnoses te stellen en zelf ziektes/ziektebeelden te behandelen.

We kunnen niet garanderen dat alle inhoud volledig en kloppend is.

We kunnen niet uitsluiten, dat onze internetpagina's informatie van derden weergeeft. Voor deze informatie kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen. Dit geldt vooral voor links naar andere internetpagina's; we proberen zo goed mogelijk van tijd tot tijd te controleren of deze pagina's wederrechtelijke inhoud bevatten, maar we kunnen geen garantie geven hiervoor. Deze internetpagina's geven ook niet onze mening weer, de links er naar toe worden gebruikt om meer informatie te verschaffen over de desbetreffende onderwerpen.

Alle teksten en beelden op onze internetsite zijn door copyright beschermd. Zonder schriftelijke toestemming vooraf is het niet toegestaan om onze teksten en beelden te gebruiken. We zullen het in het bijzonder niet toestaan, dat produktaanduidingen, die onder het merkenrecht vallen, door derden gebruikt worden.

Om deze internetsite up-to-date te houden, kunnen wij vanzelfsprekend de teksten veranderen of aanvullen. Een aansprakelijkheid op basis van de inhoud van deze internetpagina's is er niet.


Databescherming

Wij, de beheerders van deze homepage, beschermen uw persoonlijk data zo goed als het kan en volgen daarbij de wetten hiervoor (Datenschutzgesetze). Persoonlijke data wordt op deze website niet opgeslagen. We gebruiken geen cookies, en ook geen statische tools zoals Google Analytics. We beheren dus geen data die we aan derden kunnen geven of verkopen. Dit kan echter wel het geval zijn op de sites waarnaar verlinkt wordt via onze internetsite.

Voor verdere vragen kunt u ons altijd contacteren.